كيس صلصة ، 2 مرقة ماجى ، توابل"ملح وفلفل وشطة وكمون " ، طماطم وبصل وفلفل مقطعة لقطع متوسطة ، زيت ، 1كيلو مكرونة اسباجيتى
نحضر حلة كويسة كده من غير بخل ونحط 3/4 ماء عادى ونولع البوتاجاز ونحطها عليه
لما تسخن المياه نحط كيسين الصلصة فى المياه ونقلب
بعد 5 دقائق نحط التوابل ونفرك معاها مكعبين الماجى وتفضل انها تكون خضروات
بعد 10 دقائق مع التقليب ولما العلملية تسخن على النار وده بحس ست البيت طبعا مش فاشلات المنتدى
نحط البصل والطماطم والفلفل المتقطعين لقطع متوسطة زى ما اتفقنا
اوعوا تبوظوا الطبخة
المهم احنا كده عملنا الصوص بتاع المكرونة ونصبر عليها 20 دقيقة لغاية لما تبقى اتسبكت كلها فى بعض
ونحط زيت ونقلب
كل الوقت مع التقليب ونروح منزلين المكرونة من غير مانكسرها ونحاول نقلبها واحدة واحدة بلاش العنف
المهم الصوص هيبكبك ويطلع فقاقيع وكده نجحت البكبكة ونصبر عليها 10 دقائق مع التقليب عشان نخلط بين المكرونة والصوص
وبلهنا والشفا